Recepty

FOTORECEPT Máte chuť na domácu tresku? Rybár vám poradí, ako na to!
Mnohí z nás trávia už teraz čas pri vode s udicou a občas sa podarí uloviť peknú rybu. Prinášame postup, pomocou ktorého si môžeme jednoducho z tohto zdravého produktu pripraviť sviežu a čerstvú „mňamku“.

FOTORECEPT Poľovník v kuchyni: Dnes to bude živánka z jeleňa
Jedlo, po ktorom si budete prsty oblizovať celý deň a zaručene si ho spravíte zase!

Vychytený šéfkuchár vám prezradí recept na jeho LANGOŠE! Zabudnite na kečup a strúhaný syr
Kolegovia z redakcie Dobré jedlo pre vás pripravili unikátny recept na langoše. Chrumkajú a vďaka cesnakovému oleju aj chutia rovnako. Božsky. Kombinácia s bryndzou a cviklou vás dostane!

RECEPT: Ragú z diviny zapečené so zemiakovou kašou
Zmena je život a toto ragú jednou zmenou zaručene je.

Pečené srnčie stehno: Skvelý RECEPT pre milovníkov diviny
Tento recept je jednoduchý a rýchly, ideálny pre milovníkov diviny a využíva tradičné prísady, ktoré vynikajúce ladia so srnčím mäsom. Nezabudnite servírovať s dobrým červeným vínom!

Ako sa varilo v roku 1972? Vyskúšajte diviaka s pomarančami
Ako sa varilo pred polstoročím? Tieto recepty z Magazínu poľovníka 1972 stoja za vyskúšanie aj dnes.

RECEPT Medvedí cesnak v slanom závine: TO musíte skúsiť
MNOŽSTVO: 10 porcií. PRÍPRAVA: 30 minút.

Recept na pesto z medvedieho cesnaku: TO musíte skúsiť aj vy!
"Mám veľmi rád medvedí cesnak, páči sa mi, keď si ho sám alebo s kolegami nazbieram. Robíme z neho pesto, olej, čipsy, práškové korenie a v sezóne varíme polievky, rizoto, chutné nátierky a toto DOKONALÉ PESTO," prezradil Dobrému jedlu oceňovaný šéfkuchár Daniel Marek.

MŇAM! Dajme si spolu pivový držkový guláš, jedlo nie len pre chlapa!
Pochybujete, že toto jedlo je viac ako skvelé? Tak šup do toho! Prajeme dobrú chuť!

Plná chute i kolagénu pre vaše kĺby: Uvarte si domácu HUSPENINU
Kvalitná domáca huspenina je zážitkom na tanieri. Ak patríte medzi tých, ktorí na toto jedlo nedajú dopustiť, určite si ho vyskúšajte pripraviť aj sami. Okrem gurmánskeho zážitku s nádychom nostalgie tak pomôžete i vašim kĺbom. Tu je recept od šéfkuchára Ľuboša Mega.

TIP NA OBED: Neviete, čo dnes navariť? Vyskúšajte dusený mufloní chrbát
Rozpis surovín je pre štyri osoby, príprava jedla trvá približne sto minút.

Čo vymyslieť z kvasenej kapusty? 5 úžasných receptov, ktoré si zamilujete
Kvasená kapusta nemá konkurenciu. Jedlám dodá úžasnú chuť a telo zásobí vitamínmi, ktoré v tomto období skutočne potrebujeme. Neváhajte a niečo dobré si z nej uvarte. TU je 5 skvelých receptov.

Recept na vynikajúce marinované REZNE: Mäso tak mäkkučké, že sa rozpadá na jazyku
MNOŽSTVO: 4 porcie. PRÍPRAVA: 40 minút.

MŇAM, to musíte skúsiť: Dusená divina na víne, jedlo ktoré sa neodmieta!
Podlejeme červeným vínom, vložíme bobkový list... Mňam, takýto recept nemôže dopadnúť zle. Vyskúšajte ho spolu s nami.

RECEPTY na omáčky, ktoré musíte skúsiť: Horčicová, šípková aj medová!
Lahodná omáčka povýši celý obed. A my ich tu máme hneď päť, celkom špeciálnych.

Slepačia polievka vám dodá silu: 4 recepty, ktoré musíte vyskúšať!
Teraz v období chrípok a prechladnutí vás silný vývar postaví opäť na nohy. Je jedno, či ho pripravíte z kuraťa alebo zo sliepky, hlavne nech je domáci. Taký je najzdravší a chutí najlepšie.