RECEPT Máte chuť na domácu tresku? Rybár vám poradí, ako na to!27. 10. 2024, 19:09 (aktualizované: 27. 10. 2024, 19:10)ReklamaReklamaSpäťStrana2/21ĎalejSúvisiace článkyRECEPT Ľahké a výživné: Srnčie gulášové ragú so zeleninouPečený kapor s pórom: Vyskúšajte tento zaujímavý recept!RECEPT: Restovaná pečienka trochu ináč, vyskúšajte a neoľutujete!RECEPT pre vás: Slané palacinky plnené trhaným mäsom a zeleninouNájdite nás na Google news a kliknite SledovaťZdieľaťDiskusia(0)Plus TVPOZRITE SI ĎALŠIE VIDEÁVďaka kvalitnej pozorovacej technike vieme prečítať zver aj po súmraku 1Vďaka kvalitnej pozorovacej technike vieme prečítať zver aj po súmraku 10:13Otázka pre znalcov Ponechať tohto jedinca v chove alebo nie?Otázka pre znalcov Ponechať tohto jedinca v chove alebo nie?0:58Mnohí konzumenti uprednostňujú na vianočnom stole pstruha pred tradikčným kapromMnohí konzumenti uprednostňujú na vianočnom stole pstruha pred tradikčným kaprom0:15Výber pre vásNATIVIO