ČO POTREBUJETE

1 kg srnčieho mäsa

soľ, mleté čierne korenie, korenie 4 farieb

2 lyžice horčice, sójová omáčka, cesnaková pasta

cibuľu, cesnak, čili (idálne čerstvé) prípadne sušené, alebo čili pastu

vývar 

fazuľa v konzerve

olej

.
.
Zdroj: ZDRAVIE

AKO NA TO

1, Mäso nakrájajte na kocky, posypte mletým čiernym korením, pridajte horčicu, sójovú omáčku, cesnakovú pastu, čili, soľ a dôkladne premiešame a necháme postáť v chladničke.

2, Na oleji orestujeme cibuľu, pridáme mäso, vývar, korenie 4 farieb a dusíme.

3,  Keď je mäso tamer mäkké, pridáme fazulu a ešte trochu čili

Ako prílohu odporúčame ryžu. 

Prajeme dobrú chuť!