ČO POTREBUJEME

500 g mletého mäsa - diviny, teraz je ideálne srnčie mäso
1 lyžička čierneho korenia
1 lyžička mletej červenej papriky
1 konzerva paradajok vo vlastnej šťave a jeden malý paradajkový pretlak
1 konzerva červenej fazule, 2 cibule
1 malá konzerva kukurice
chili a soľ podľa chute, olej alebo masť
2 strúčiky cesnaku
Odporúčame ryžu ako príloha

Ilustračná fotografia
Ilustračná fotografia
Zdroj: Pinterest

AKO NA TO

1, Na oleji, či masti osmažíme na jemno nakrájanú  cibuľu. Pridáme  mäso a krítko orestujeme, následne pridáme pretlak. Všetko spolu orestujeme a postupne pridávame  soľ, čierne korenie a mletú papriku.

2, všetko spolu disíme, kým nie je mäso takmer hotové, potom pridáme paradajky, fazuľu a kukuricu. Samozrejme nezabudnime na chili podľa chute :-) Následne dolejte vodou a duste na miernom ohni ešte asi 15 minút.