ČO POTREBUJEME

2 kg srnčieho mäsa
 
5 ks cibúľ, 5 stúčikov cesnaku

olej, alebo masť. 200 gr paradajkového pretlaku, jedno malé lečo
 
1 lit čierneho piva

soľ, čierne mleté korenie, bobkový list, celé čierne korenie, štiplavá paprika, sladká paprika, čili, tymian, majoránka
 
zeniaky podľa chute

Ilustračná fotografia
Ilustračná fotografia

AKO NA TO

1, Mäso si umyjeme a nakrájame na kocky podľa vlastnej chute. Do nádoby k mäsu pridáme korenie a olej a necháme postáť v chladniček.

2, Následne si na masti opražíme cibuľu, pridáme mäso, orestujeme, pridáme papriku a dobre pomiešame. Potom mäso zalejeme vodou, pridáme pretlak, lečo, pivo a tymián. Varíme kým mäso takmer nezmäkne. Následne pridáme zemiaky podľa vašej chute.

3, Na záver pred odstavením pridáme čili, cesnak a majoráku.

Prajeme dobrú chuť.