Recept na chladnú jeseň: Pečený diviak na šípkovej omáčke25. 11. 2024, 12:32 (aktualizované: 25. 11. 2024, 12:33)Zdroj: skReklamaReklamaTento recept je ideálny na jeseň, keď sa spojí sezónna chuť diviny so sladkokyslou šípkovou omáčkou. Hodí sa na nedeľný obed alebo aj na špeciálnu večeru.Súvisiace článkyRECEPT: Zemiaková polievka s kuriatkami. Ako na to?RECEPT pre vás: Lahodné rybacie taštičky z lístkového cestaRECEPT, ktorý musíte skúsiť! Hubový guláš si zamilujeteRECEPT: Horárova fazuľová polievka z daniela, fakt stojí za ochutnanieNájdite nás na Google news a kliknite SledovaťZdieľaťDiskusia(0)Plus TVPOZRITE SI ĎALŠIE VIDEÁVďaka kvalitnej pozorovacej technike vieme prečítať zver aj po súmraku 1Vďaka kvalitnej pozorovacej technike vieme prečítať zver aj po súmraku 10:13Otázka pre znalcov Ponechať tohto jedinca v chove alebo nie?Otázka pre znalcov Ponechať tohto jedinca v chove alebo nie?0:58Mnohí konzumenti uprednostňujú na vianočnom stole pstruha pred tradikčným kapromMnohí konzumenti uprednostňujú na vianočnom stole pstruha pred tradikčným kaprom0:15Výber pre vásNATIVIO