Recept na chrbát z diviny na borievkach a rozmaríne, kto ho skúsi? 10. 4. 2021, 13:00 (aktualizované: 15. 7. 2024, 15:43)Zdroj: MieleReklamaReklamaPoľovníctvo a rybárstvoChrbát z diviny je charakteristický svojou delikátnou chuťou – možno práve pretože samotné jelene sú maškrtné! Vždy vyhľadávajú tie najjemnejšie výhonky. Borievky dodávajú tomuto jedlu ovocnú, ostrú chuť.Súvisiace článkyPečené zemiaky s hubami. Jednoduché a tak chutné! Pečené, chrumkavé a neskutočné dobré, skúste a ochutnajte! Osvedčená klasika: Divina na šípkovej omáčke s domácimi haluškamiGrilované chlebíky s kačacím mäsom a marmeládou z červenej cibuleNájdite nás na Google news a kliknite SledovaťZdieľaťDiskusia(0)Plus TVPOZRITE SI ĎALŠIE VIDEÁVďaka kvalitnej pozorovacej technike vieme prečítať zver aj po súmraku 1Vďaka kvalitnej pozorovacej technike vieme prečítať zver aj po súmraku 10:13Otázka pre znalcov Ponechať tohto jedinca v chove alebo nie?Otázka pre znalcov Ponechať tohto jedinca v chove alebo nie?0:58Mnohí konzumenti uprednostňujú na vianočnom stole pstruha pred tradikčným kapromMnohí konzumenti uprednostňujú na vianočnom stole pstruha pred tradikčným kaprom0:15Výber pre vásNATIVIO