Potrebujete:
500 g bielej ryby
1 väčšiu cibuľu
soľ, mletú sladkú červenú papriku
rybací vývar
sušené bylinky
petržlenovú vňať
3 paradajky
2 strúčiky cesnaku
1 papriku
hladkú múku
maslo

Postup:
1.Ryby pokrájané na väčšie kúsky osoľte, obaľte v hladkej múke a opečte v panvici na masle. Opečené kúsky ryby vyberte a vo výpeku orestujte nadrobno pokrájanú cibuľu. Poprášte mletou sladkou červenou paprikou, opečte, podlejte teplým vývarom a uveďte do varu.
2.Pridajte na pásiky nakrájanú papriku, na štvrtiny nakrájané paradajky, na plátky nakrájaný cesnak a spolu varte.
3.Do uvarenej zeleniny vložte opečené kúsky ryby, nasekanú petržlenovú vňať, osoľte, posypte sušenými bylinkami a spolu uvarte do mäkka. Na záver zahustite hladkou múkou.

Dobrú chuť!

Zdroj: https://www.pluska.sk