Pomaly pečená divina s mrkvovými haluškami stojí za ochutnanie2. 1. 2021, 13:00 (aktualizované: 15. 7. 2024, 21:55)Zdroj: https://www.zosrdcadohrnca.skReklamaReklamaPoľovníctvo a rybárstvoPomalé pečenie v pekáči sa oplatí. Dobrú chuť!Súvisiace článkyDiviačie plece s brusnicovou omáčkou a chlebovou knedličkouVyskúšajte chutné jelenie stehno na zelenine a smotaneRECEPT: Pripravte si vynikajúci a jednoduchý rybací paprikášVyskúšajte s nami osvedčenú kulinársku klasiku divinový guľášNájdite nás na Google news a kliknite SledovaťZdieľaťDiskusia(0)Plus TVPOZRITE SI ĎALŠIE VIDEÁVďaka kvalitnej pozorovacej technike vieme prečítať zver aj po súmraku 1Vďaka kvalitnej pozorovacej technike vieme prečítať zver aj po súmraku 10:13Otázka pre znalcov Ponechať tohto jedinca v chove alebo nie?Otázka pre znalcov Ponechať tohto jedinca v chove alebo nie?0:58Mnohí konzumenti uprednostňujú na vianočnom stole pstruha pred tradikčným kapromMnohí konzumenti uprednostňujú na vianočnom stole pstruha pred tradikčným kaprom0:15Výber pre vásNATIVIO