Na toto naozaj výborné jedlo, na ktorom si zaručene pochutnáte, nepotrebujete extra kuchárske nadanie. Z nášho fotoreceptu to naozaj zvládne aj začiatočník. Tak teda hurá do toho a prajeme vám dobrú chuť. 

ČO POTREBUJEME

  • 1 kg stehna z jeleňa
  • Zemiaky
  • Gazdovská slanina
  • Údená klobása podľa vlastného výberu a chute
  • Cibuľa, cesnak
  • Paradajky, paprika (hrubostenná)
  • Čierne korenie, soľ a korenie na živánku
  • Masť (olej)
  • Lečo 0,3 l
Prvým krokom k príprave živánky je príprava ingrediencií. Bude potrebovať 3 hrubostenné papriky, 6 paradajok, 4 veľké cibule a 5 strúčikov  cesnaku.
Prvým krokom k príprave živánky je príprava ingrediencií. Bude potrebovať 3 hrubostenné papriky, 6 paradajok, 4 veľké cibule a 5 strúčikov cesnaku.
Zdroj: Marianna Rajská