Čo potrebujeme

• 600 g mäsa z diviny
• 1 väčšiu cibuľu
• červené víno
• mäsový vývar
• borievku
• celé nové korenie – zrnká
• cestoviny, soľ
• mleté čierne korenie
• bobkový list
• 3 až 4 vetvičky tymianu
• hladkú múku na zahustenie

Krok za krokom

  1. Mäso nakrájané na plátky posolíme a okoreníme.
  2. V hrnci na oleji orestujeme pokrájanú cibuľu. Pridáme ochutené kúsky mäsa a z oboch strán opečieme.
  3. Podlejeme červeným vínom, vložíme bobkový list, vetvičky tymianu, zrnká celého korenia s borievkou, prikryjeme pokrievkou a dusíme na miernom plameni.
  4. Neskôr mäso podlejeme mäsovým vývarom a udusíme do mäkka.
  5. Zahustíme hladkou múkou a asi 5 minút povaríme. Podávame s varenými cestovinami.