ČO POTREBUJEME

- 500 g mäsa z diviny
- 5 g sušených húb
- 5 sušených paradajok
- 1 cibuľu
- korenie na divinu
- mletú sladkú červenú papriku
- mäsový vývar
- 1 menší paradajkový pretlak
- červené víno
- olej, soľ, tymian

KROK ZA KROKOM

1. Sušené huby namočíme do studenej vody. Mäso nakrájané na plátky posolíme, posypeme korením na divinu a  opečieme na oleji z oboch strán.

2. Vyberieme ho a vo výpeku speníme pokrájanú cibuľu. Poprášime mletou paprikou, podlejeme trochou vývaru a uvedieme do varu.

3. Vložíme opečené plátky mäsa, namočené huby a pod pokrievkou dusíme. Neskôr pridáme paradajkový pretlak, tymian, prilejeme trochu vína, vývar, vložíme  pokrájané sušené paradajky a dodusíme do mäkka.

4. Podávame s uvarenou ryžou a so šalátom.