Ingrediencie
 Divina 500 g
 Zeler 1/2 ks
 Mrkva 2 ks
 Petržlen 2 ks
 Soľ
 Čierne korenie
 Bobkový list 2 ks
 Paradajkový pretlak 3 PL
 Voda (vývar) 1 L
 Dubáky 4 ks
 Tarhoňa 300 g

Postup Prípravy
1. Mäso osolíme a okoreníme, na olivovom oleji sprudka opečieme a vyberieme..

2. Do výpeku z mäsa pridáme na kocky nakrájanú mrkvu, zeler, petržlen a chvíľku restujeme. Osolíme, pridáme korenie, bobkový list, pretlak a ešte minútku restujeme..

3. Zalejeme vodou alebo vývarom a vrátime späť mäso. Dusíme 1-2 hodiny domäkka..

4. Keď je mäso hotové vyberieme ho, omáčku precedíme a pridáme nakrájané dubáky a varíme kým sa nám zredukuje..

5. Tarhoňu môžeme hneď variť v osolenej vode domäkka, ale radšej ju predtým na olivovom oleji opražíme :-)

Zdroj: https://www.zlatavareska.sk