Na divinu s jablkovo zelerovým pyré a zelenou fazuľkou budeme potrebovať:

600 g sviečkovica zo srnca, soľ, mleté čierne korenie, viazanička tymianu, olivový alebo repkový olej
300 g zeler, 4 veľké zelené jablká, 100 g maslo, citrónová šťava, soľ, korenie
200 g zelená fazuľka, cesnak, cibuľka, 50 g maslo, soľ
Omáčka demi glace

Postup: 

Mäso opláchneme, zbavíme blán a osušíme. Okoreníme a prudko opečieme z každej strany. Vložíme na pár minut do rozohriatej rúry na 120 °C a necháme dôjsť. Jablká so zelerom očistíme a dáme variť do osolenej vody. Varíme do mäkka. Scedíme, rozmixujeme ponorným mixérom, pridáme maslo, citrónovú šťavu a dochutíme. Na masle orestujeme cibuľku s cesnakom a pridáme zelenú fazuľku. Všetko spolu ešte krátko orestujeme, dochutíme soľou a korením. Mäsko na tanieri prelejeme trochou mäsovej omáčky demi glace. 

Zdroj: https://profikuchar.sk