Chrbát z Daniela sous vide, espuma zo šípkovej omáčky a tekvicové pyré so zázvorom14. 11. 2020, 9:30 (aktualizované: 15. 7. 2024, 20:22)Zdroj: www.nestleprofessional.czReklamaReklamaDobrú chuť!Súvisiace článkyDiviačie plece s brusnicovou omáčkou a chlebovou knedličkouVyskúšajte s nami osvedčenú kulinársku klasiku divinový guľášZ poľovníckej kuchárky: Výborné srnčie rezne na vínePripravte si s nami grilovaného pstruha s hráškovým krémomNájdite nás na Google news a kliknite SledovaťZdieľaťDiskusia(0)Plus TVPOZRITE SI ĎALŠIE VIDEÁVďaka kvalitnej pozorovacej technike vieme prečítať zver aj po súmraku 1Vďaka kvalitnej pozorovacej technike vieme prečítať zver aj po súmraku 10:13Otázka pre znalcov Ponechať tohto jedinca v chove alebo nie?Otázka pre znalcov Ponechať tohto jedinca v chove alebo nie?0:58Mnohí konzumenti uprednostňujú na vianočnom stole pstruha pred tradikčným kapromMnohí konzumenti uprednostňujú na vianočnom stole pstruha pred tradikčným kaprom0:15Výber pre vásNATIVIO