Logo
Reklama

Chodíte do lesa zbierať hríby? Máme pre vás najlepšie jesenné recepty!

fazuľovo - hubový stew, Veggie s Veronikou

recept:
4 PORCIE, PRÍPRAVA 30 MINÚT, VARENIE 30 MINÚT
• 2 lyžice olivového oleja
• 1 cibuľa • 500 g hnedých šampiňónov • pol lyžičky sušeného tymianu • pol lyžičky sušeného rozmarínu • pol lyžičky soli • čierne korenie podľa chuti • 3 strúčiky cesnaku • 2 lyžičky hladkej múky • 2 lyžičky sójovej omáčky • 1 lyžička dijonskej horčice • 750 ml zeleninového
vývaru • 500 g zemiakov
• 400 g bielych fazúľ cannellini z k

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama
Reklama

Norbert Skoupa

Prispievateľ

Huby, ktoré sú základom slovenskej kuchyne, ľudia nielen radi zbierajú, ale aj ochutnávajú v nespočetnom množstve jedál. Tu je výber tých najlepších receptov z húb, ktoré očaria vaše chuťové bunky.

Diskusia

(0)

Výber pre vás