Recepty

Divinový guľáš

Vyskúšajte s nami osvedčenú kulinársku klasiku divinový guľáš

Nenáročná príprava a jedinečná chuť, ktorú pozná každý poľovník.

srnčí rezeň

Z poľovníckej kuchárky: Výborné srnčie rezne na víne

Pripravte si s nami chutné srnčie rezne na víne.

Pečený pstruh

Pripravte si s nami grilovaného pstruha s hráškovým krémom

Dnes si pripravíme vynikajúceho pstruha s hráškovým krémom.

Pečený srnčí chrbát

Z poľovníckej kuchárky: Recept na pečený srnčí chrbát

Poďte si s nami pochutiť na šťavnatom pečenom srnčom chrbte.

polievka

Z poľovníckej kuchárky: Polievka z diviny s hubami

Chutný typ na výbornú polievku pre skutočných gurmánov.

Šťavnaté ragú z diviaka

Pochutnajte si na skvelom ragú.

Dnes si spravme jelenie rezne na červenom korení

Ak máte doma kúsok jelenieho mäsa, skúste tento recept, neoľutujete.

Spravme si spolu šampiňónovú omeletu

Chutné raňajky na víkendový stôl.

Pečený ostriež

2 až 3 ostrieže, soľ, mleté biele korenie, drvená rasca, 3 strúčiky cesnaku, rastlinný olej, citrónová...

Srnčie mäso so smotanou, skúste to!

Potrebujeme: 400 g srnčieho mäsa, 100 g cibule, 200 ml kyslej smotany, brusnice, lyžica francúzskej horčice...

Jarné rybacie závitky

Dnes si pripravme niečo rybacie a jarné.

Diabolské kotlety

Tak čo myslíte, odoláte tomuto receptu?

Králik s plnkou, ochutnajte !

Vykostené králičie mäso opatrne naklepeme cez mikroténovú fóliu. Posolíme...

Mangoldové listy s bielou rybou

Mangoldové listy rozložíme na pracovnú dosku a zrežeme z nich hrubšie...

Ilustračná fotografia

Hubovo špenátová dobrota, dali by ste si?

Čo tak si po sviatkoch dať niečo ľahšie a pritom chutné a sýte?

Ilustračná fotografia

Súhra jeleňa a kuriatka, ochutnajte!

Jednoduchý recept, málo ingrediencii a lahodný výsledok.

Medveď hnedý (Ursus arctos).
Medveď hnedý (Ursus arctos).

fotopríbeh

Prinášame Vám niekoľko zaujímavostí z medvedieho života

Naša najväčšia šelma Medveď hnedý (Ursus arctos) vzbudzuje rešpekt, poďte si s nami ozrejmiť zaujímavosti z jeho života.

Video