Recepty

Začnite týždeň sladkou bombou: Skúste recept na úžasnú NUGÁTOVÚ TORTU
Pondelok nemusí byť zlý. Začnite ho poriadnou sladkou bombou. Tu je recept na skvelú nugátovú tortu.

Čo dnes naobed? Skúste tieto PIROHY so špenátom a medvedím cesnakom, nebudete ľutovať
Čo uvariť na nedeľný obed? Skúste tieto šikovné zemiakové pirohy so špenátom a medvedím cesnakom. Zaručene nimi doma nakŕmite všetky hladné krky.

Neviete, čo sladké pod zub? Vyskúšajte RECEPT na skvelý domáci KRÉMEŠ
Neviete, akú sladkú maškrtu si dnes pripraviť? Vyskúšajte recept od kolegoch z redakcie Dobrého jedla. Zaručene nebudete ľutovať.

Skvelý recept na domácu huspeninu: Dajte šancu prírodnému kolagénu!
Huspenina - to je zaručený hit. Chutná dobrota, ktorá naviac pomôže vašim kĺbom. Inšpirujte sa skvelým receptom od našich kolegov z Dobrého jedla.

Mäso na Veľkú noc nesmie chýbať: Skúste tieto RECEPTY a budete sa zalizovať!
Veľká noc a mäso - to jednoducho patrí k sebe. Prinášame vám tri recepty, ktoré potešia každého milovníka dobrého jedla.

Čo napiecť na Veľkú noc? Skúste túto bábovku, zje sa na jedno posedenie!
Na Veľkú noc sa vždy zíde niečo sladké pod zub. Vyskúšajte túto bábovku a nebudete ľutovať.

Tento recept si zamilujete! MORČACIE PRSIA v šľahačke budú hitom vašej kuchyne
Skúste cez víkend tento zaujímavý recept. Zaručene sa stane hitom vašej kuchyne!

Plná chute i kolagénu pre vaše kĺby: Uvarte si domácu HUSPENINU
Kvalitná domáca huspenina je zážitkom na tanieri. Ak patríte medzi tých, ktorí na toto jedlo nedajú dopustiť, určite si ho vyskúšajte pripraviť aj sami. Okrem gurmánskeho zážitku s nádychom nostalgie tak pomôžete i vašim kĺbom. Tu je recept od šéfkuchára Ľuboša Mega.

Vynikajúce rebierka na 3 rôzne spôsoby: Skúste ich spraviť TAKTO a budete sa zalizovať
Vedieť pripraviť chutné rebierka - to je výzva pre každú kuchárku aj kuchára. Skúste ich pripraviť podľa jedného z týchto receptov, zaručene nešliapnete vedľa.

Recept z medvedieho cesnaku, ktorý musíte zaručene vyskúšať: Takto ste ho ešte nejedli
Medvedí cesnak je nielen chutný ale aj poriadne zdravý. Receptov, kde sa dá využiť je naozaj neúrekom. Tento je však trochu netradičný a určite by ste ho mali vyskúšať.

Čo dnes pripraviť na obed? POĽOVNÍCKE REZNE z diviaka s worcesterskou omáčkou
Rozpočet je pre štyri osoby, na prípravu potrebujeme približne 50 minút.

Máte radi dobré jedlá? Prinášame vám zopár receptov, dnes v hlavnej úlohe huby!
Vyprážané, v polievke, s mäsom, v koláči, možností je mnoho! Prinášame vám zopár receptov, kde dominujú huby.

Býčie žľazy ako najlepšia pochúťka? Takéto šialenosti zistil nový prieskum o mäse!
„Bez rezňa si neviem predstaviť život“, „Jágerek – ochutnajte a už nebudete mať žiadne otázky“ alebo „Býčie žľazy sú moja dlhoročná pochúťka“ – aj takto opísali Slováci v novom prieskume svoje obľúbené mäsové jedlá. Potvrdilo sa, že mäsa sa z nášho jedálnička rozhodne nemienime vzdať!

MŇAM! Dajme si spolu pivový držkový guláš, jedlo nie len pre chlapa!
Pochybujete, že toto jedlo je viac ako skvelé? Tak šup do toho! Prajeme dobrú chuť!

Milujete kyslú KAPUSTU? Túto pochúťku máte hotovú IBA za pár minút!
Kyslá kapusta sa v našich končinách konzumuje na rozličné spôsoby, ale ja osobne som túto kombináciu ešte nejedla. Jedlo, na ktoré nájdete recept nižšie je našej kuchyni tak blízke a pritom patrí k tradičným rýchlovkám v Chorvátsku.
