Nielen pŕhlivá, ale aj zdravá a chutná: 9 vecí, ktoré sa oplatí vedieť o ŽIHLAVE19. 2. 2023, 7:38 (aktualizované: 29. 5. 2024, 18:25)Zdroj: ShutterstockReklamaReklamaŽihľava je síce známa vďaka bolestivému pŕhleniu, napriek tomu ju netreba zavrhnúť. Existuje veľa možností ako ju využiť či už v kuchyni, na záhrade, alebo v liečiteľstve.Pokračovanie na ďalšej straneSúvisiace článkyTýmto CHYBÁM sa pri stavbe HMYZIEHO DOMČEKU vyvarujte!Zvyšky chleba po týchto radách už nikdy nevyhodíte!Zázvor ako ho nepoznáte: Využite ho čo najepšie, TU sú skvelé tipy!Udržte svoju hlavu v kondícii: 7 byliniek pre SVIEŽI MOZOGCITRÓN nepatrí len do čaju: 17 skvelých rád ako ho použiť v domácnostiNájdite nás na Google news a kliknite SledovaťZdieľaťDiskusia(0)Plus TVPOZRITE SI ĎALŠIE VIDEÁVďaka kvalitnej pozorovacej technike vieme prečítať zver aj po súmraku 1Vďaka kvalitnej pozorovacej technike vieme prečítať zver aj po súmraku 10:13Otázka pre znalcov Ponechať tohto jedinca v chove alebo nie?Otázka pre znalcov Ponechať tohto jedinca v chove alebo nie?0:58Mnohí konzumenti uprednostňujú na vianočnom stole pstruha pred tradikčným kapromMnohí konzumenti uprednostňujú na vianočnom stole pstruha pred tradikčným kaprom0:15Výber pre vásNATIVIO