S hubovým „tatárskym“ biftekom na chate vždy zožnem veľký úspech


















































1 / 25 - Drahoš Ďuriška zdroj: Archív DD
2 / 25 - Hríb dubový (Boletus reticulatus) s muchotrávkou červenkastou (Amanita rubescens) zdroj: Radovan Stoklasa
3 / 25 - Pozná ho asi každý, aj tí čo huby nezbierajú. zdroj: pinterest/am13photo.com
4 / 25 - Hríby dubové zdroj: Vladimír Popelka
5 / 25 - Krásne muchotrávky potešia oko, do košíka však nepatria. zdroj: kai
6 / 25 - Rodinka zdroj: Erika Janíková
7 / 25 - Ilustračné foto zdroj: Peter Záhradník
8 / 25 - Hríb dubový (Boletus reticulatus) zdroj: Radovan Stoklasa
9 / 25 - Drahoš Ďuriška s kolegom ochotne radili hubárom zdroj: Mária Inštitorisová
10 / 25 - Hríb dubový zdroj: Vladimír Popelka
11 / 25 - Drahoš Ďuriška s kolegom ochotne radili hubárom zdroj: Mária Inštitorisová
12 / 25 - Po odtrhnutí začnú suchohríby modrieť. Môžete mať tak istotu, že ste si priniesli jedlú hubu. zdroj: kai
13 / 25 - V lesoch na Záhorí môžete nájsť aj 15 cm dlhý hríb dubový. zdroj: kai
14 / 25 - Výbornou a chutnou hubou je aj podpňovka obyčajná. Je vhodná aj na zaváranie. zdroj: kai
15 / 25 - Hríb dubový zdroj: Vladimír Popelka
16 / 25 - Huby stačí len očistiť do zeminy, nakrájať a dať sušiť. zdroj: kai
17 / 25 - Dubáky, suchohríby aj pár kuriatok zdroj: paj
18 / 25 - Výbornou a chutnou hubou je aj podpňovka obyčajná. Je vhodná aj na zaváranie. zdroj: kai
19 / 25 - Košík s rôznymi druhmi hríbov zdroj: Vladimír Popelka
20 / 25 - Väčšina hríbov je zdravá, občas sa objaví červík v klobúčiku. zdroj: kai
21 / 25 - Ilustračné foto zdroj: pinterest/thespruceeats.com
22 / 25 - Nebezpečná podoba zdroj: Archív PaR
23 / 25 - Nebezpečná podoba zdroj: Archív PaR
24 / 25 - Drahoš Ďuriška s kolegom ochotne radili hubárom. zdroj: Mária Inštitorisová
25 / 25 - Zavárané huby si môžete vychutnať po celý rok. zdroj: profimedia