Hlivová pochúťka po poľovnícky

ČO POTREBUJEME - 800 g hlivy,  50 g údenej slaniny z diviaka, 1 cibuľu, 2 polievkové lyžice hladkej múky, 1 polievkovú lyžicu bylinkovej vegety, 1 bobkový list, muškátový orech, mletý zázvor, 500 g smotany na varenie

KROK ZA KROKOM 1. Umytú hlivu pokrájame na väčšie kúsky, podusíme na opraženej slaninke z diviaka a cibuľke. 2. Pridáme vegetu, bobkový list, zalejeme trochou vody a podusíme. 3. V smotane rozmiešame hladkú múku, zahustíme hlivy a povaríme. 4. Dochutíme muškátovým orechom a zázvorom. 5. Podávame s knedľou alebo s cestovinou.

Hlivová pochúťka po poľovnícky
Hlivová pochúťka po poľovnícky
Zdroj: Profimedia