FOTORECEPT Máte chuť na domácu tresku? Rybár vám poradí, ako na to!21. 6. 2023, 18:00 (aktualizované: 29. 5. 2024, 18:26)Zdroj: Tibor BenčičReklamaReklamaMnohí z nás trávia už teraz čas pri vode s udicou a občas sa podarí uloviť peknú rybu. Prinášame postup, pomocou ktorého si môžeme jednoducho z tohto zdravého produktu pripraviť sviežu a čerstvú „mňamku“.Pokračovanie na ďalšej straneSúvisiace článkyAko sa varilo v roku 1972? Vyskúšajte diviaka s pomarančamiPstruhy na šibenici: Rybársky trik, ktorý funguje v divočineZAČÍNAME: Odchov rýb je prospešný pre celú spoločnosť, nielen pre športový rybolovMŇAM! Dajme si spolu pivový držkový guláš, jedlo nie len pre chlapa!RECEPT Medvedí cesnak v slanom závine: TO musíte skúsiťNájdite nás na Google news a kliknite SledovaťZdieľaťDiskusia(0)Plus TVPOZRITE SI ĎALŠIE VIDEÁVďaka kvalitnej pozorovacej technike vieme prečítať zver aj po súmraku 1Vďaka kvalitnej pozorovacej technike vieme prečítať zver aj po súmraku 10:13Otázka pre znalcov Ponechať tohto jedinca v chove alebo nie?Otázka pre znalcov Ponechať tohto jedinca v chove alebo nie?0:58Mnohí konzumenti uprednostňujú na vianočnom stole pstruha pred tradikčným kapromMnohí konzumenti uprednostňujú na vianočnom stole pstruha pred tradikčným kaprom0:15Výber pre vásNATIVIO