Domáci Burger! Použite srnčie, zajačie či jelenie mäso, cuketu aj cviklu23. 6. 2021, 10:00 (aktualizované: 16. 7. 2024, 2:15)Zdroj: shutterstockReklamaReklamaPoľovníctvo a rybárstvoHlavnou zložkou kvalitného burgra je nie len kvalitné pečivo ale aj to čo je vnútri, teda mäso! Skúste si teda spraviť niečo viac na poľovnícky spôsob. Pokračovanie na ďalšej straneSúvisiace článkyMáte radi dobré jedlá? Prinášame vám zopár receptov, dnes v hlavnej úlohe divina!Chrumkavé pokušenie z diviny Máte radi dobré jedlá? Prinášame vám zopár receptov, dnes v hlavnej úlohe ryby Ochutnajte s nami tieto vynikajúce srnčie burgre Pripravte si s nami chutné a chrumkavé tuniakové fašírkyNájdite nás na Google news a kliknite SledovaťZdieľaťDiskusia(0)Plus TVPOZRITE SI ĎALŠIE VIDEÁVďaka kvalitnej pozorovacej technike vieme prečítať zver aj po súmraku 1Vďaka kvalitnej pozorovacej technike vieme prečítať zver aj po súmraku 10:13Otázka pre znalcov Ponechať tohto jedinca v chove alebo nie?Otázka pre znalcov Ponechať tohto jedinca v chove alebo nie?0:58Mnohí konzumenti uprednostňujú na vianočnom stole pstruha pred tradikčným kapromMnohí konzumenti uprednostňujú na vianočnom stole pstruha pred tradikčným kaprom0:15Výber pre vásNATIVIO